Schmidt’s Deodorant stick – Magnesium + Charcoal (72 g)

149 kr.

Schmidt’s Magnesium + Charcoal deodorantstick tilbyder langvarig og effektiv beskyttelse mod svedlugt. Naturlige ingredienser og en frisk duft.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884700195230625 Kategori:

Schmidt’s Deodorant stick – Magnesium + Charcoal er den ultimative løsning til at holde dig frisk og duftende hele dagen. Den innovative formel kombinerer magnesium og aktivt kul for at absorbere sved og neutralisere lugt, så du kan føle dig sikker og velplejet hele dagen lang.

Med en behagelig tekstur glider deodorantsticken let på huden uden at klumpe eller efterlade spor. Den friske duft af magnesium og den rensende virkning af aktivt kul efterlader din hud følelsesfrisk og velplejet. Formlen er fri for aluminium, parabener og ftalater, hvilket gør den til et naturligt valg for dem, der ønsker at undgå skadelige kemikalier.

Schmidt’s Deodorant stick er velegnet til alle hudtyper, også sensitiv hud, da den er skånsom og ikke irriterer huden. Den praktiske stick-form gør det nemt at påføre deodoranten, og den kompakte størrelse gør den perfekt til at have med på farten.

Ved at vælge Schmidt’s Deodorant stick – Magnesium + Charcoal investerer du ikke kun i din egen friskhed og velvære, men også i miljøet, da produktet er vegansk og ikke er testet på dyr. Tag det første skridt mod en sundere livsstil og en friskere hverdag med Schmidt’s Deodorant stick – Magnesium + Charcoal. Lad naturens kræfter beskytte og pleje din hud, så du kan føle dig selvsikker og velplejet, uanset hvor dagen fører dig hen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Schmidt’s Deodorant stick – Magnesium + Charcoal (72 g)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.