NordicHealth Magnesium Sleep Lotion Junior (135 ml)

200 kr.

Få dine børn til at sove bedre med NordicHealth Magnesium Sleep Lotion Junior. En naturlig og beroligende lotion til en god nattesøvn.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884700457754697 Kategori:

Giv dit barn den bedste start på dagen med NordicHealth Magnesium Sleep Lotion Junior. Denne særlige body lotion er skabt med omtanke og omsorg for dit barns velvære og søvnkvalitet.

Med en blid og beroligende duft af lavendel skaber denne lotion de perfekte betingelser for en rolig og afslappende nattesøvn. Lavendel er kendt for sine afslappende egenskaber, der kan hjælpe med at mindske stress og angst og fremme en dyb og restituerende søvn.

Udover den beroligende duft af lavendel indeholder NordicHealth Magnesium Sleep Lotion Junior også en høj koncentration af magnesium. Magnesium spiller en afgørende rolle i kroppens naturlige søvnrytme ved at regulere produktionen af neurotransmittere, der er involveret i søvnprocessen. Ved at tilføre magnesium direkte gennem huden gennem lotionen, hjælper du dit barn med at opretholde sunde niveauer af dette vigtige mineral.

Den lette konsistens gør lotionen nem at påføre og absorberes hurtigt af huden uden at fedte. Den er velegnet til daglig brug og kan indgå som en del af dit barns aftenrutine for at skabe et beroligende og afslappende miljø før sengetid.

NordicHealth Magnesium Sleep Lotion Junior er skabt med naturlige ingredienser af høj kvalitet og er fri for skadelige kemikalier og kunstige tilsætningsstoffer. Du kan trygt anvende den på dit barns sarte hud uden bekymring.

Giv dit barn en god start på dagen ved at sørge for, at han eller hun får en god nattesøvn med NordicHealth Magnesium Sleep Lotion Junior. Lad den beroligende duft og de gavnlige egenskaber af magnesium være med til at skabe de bedste betingelser for en dyb og forfriskende søvnoplevelse hver nat.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NordicHealth Magnesium Sleep Lotion Junior (135 ml)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.