Tilbud!
,

NDS Mag+ Magnesium • 90 kap.

Original price was: 199 kr..Current price is: 159 kr..

Boost din energi og styrk din krop med NDS Mag+ Magnesium – 90 kapsler. Optimalt produkt til at støtte dit daglige helbred og velvære.

Køb her

Varenummer (SKU): 5970502088577304 Kategorier: ,

Når vi taler om sundhed, er magnesium et af de essentielle mineraler, der spiller en afgørende rolle i vores krops velbefindende. Med NDS Mag+ Magnesium kan du sikre dig den rette mængde magnesium, vitamin B6 og zink i en praktisk vegetabilsk kapsel. Med en daglig dosis på 2 kapsler får du ikke kun 90 mg magnesium, men også 4 mg vitamin B6 og 4 mg zink, der alle bidrager til dit helbred på flere niveauer.

Magnesium er kendt for at mindske træthed og udmattelse, hvilket er vigtigt i en travl hverdag, hvor energiniveauet kan være udfordret. Samtidig understøtter magnesium en normal muskelfunktion, hvilket er afgørende, især hvis du dyrker sport eller træner regelmæssigt. Med NDS Mag+ Magnesium kan du sikre dig, at dine muskler fungerer optimalt, og du undgår unødvendig træthed og stivhed.

Derudover spiller magnesium en vigtig rolle i at vedligeholde normale knogler. Dine knogler er grundlaget for din krops struktur, og det er derfor afgørende at styrke dem indefra med den rette ernæring. NDS Mag+ Magnesium giver dig det nødvendige tilskud af magnesium, vitamin B6 og zink, så du kan bevare sunde og stærke knogler livet igennem.

Med en fyldig og velafbalanceret sammensætning af essentielle næringsstoffer er NDS Mag+ Magnesium det ideelle supplement til din daglige rutine. Tag dine kapsler med vand og nyd godt af alle fordelene ved denne aftagelige form for magnesium. Giv din krop det, den har brug for, og oplev forskellen med NDS Mag+ Magnesium – naturlig sundhed i kapselform.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NDS Mag+ Magnesium • 90 kap.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.