Tilbud!
,

New Nordic Magic Magnesium Citrat 60 tabl.

Original price was: 198 kr..Current price is: 157 kr..

Få mere energi og velvære med New Nordic Magic Magnesium Citrat tabletter. Styrker muskler og nervesystemet på en naturlig måde.

Køb her

Varenummer (SKU): 5970500198971142 Kategorier: ,

I en travl og hektisk hverdag er det vigtigt at tage vare på sig selv og sikre, at kroppen får de nødvendige næringsstoffer den har brug for. New Nordic Magic Magnesium Citrat tilbyder en unik kombination af magnesium citrat, B-vitaminer, vitamin D samt ekstrakter af maritim fyrrebark og lang peber, alt sammen med det formål at styrke dit nervesystem og generelle velvære.

Magnesium spiller en afgørende rolle i kroppens funktioner og er med til at opretholde en normal muskelfunktion og bidrager til nervesystemets normale funktion. Dette supplement indeholder højabsorberbart magnesium citrat, som gør det lettere for kroppen at optage og udnytte magnesium på en effektiv måde.

Udover magnesium indeholder New Nordic Magic Magnesium Citrat også en række B-vitaminer såsom niacin, B12-vitamin, B6-vitamin, thiamin og biotin, som alle bidrager til nervesystemets normale funktion samt en normal psykologisk funktion. Disse vitaminer spiller en vigtig rolle i at opretholde en sund balance i kroppen og støtte din mentale og fysiske velvære.

Derudover tilføjer dette produkt vitamin D, som er afgørende for kroppens evne til at optage og udnytte calcium, hvilket er vigtigt for sunde knogler og tænder. Sammen med ekstrakterne af maritim fyrrebark og lang peber udgør New Nordic Magic Magnesium Citrat en kraftfuld kombination af næringsstoffer, der ikke kun styrker dit nervesystem, men også bidrager til din overordnede sundhed og velvære.

Tag kontrol over din sundhed og velvære med New Nordic Magic Magnesium Citrat. Et supplement der kombinerer naturens bedste ingredienser for at styrke din krop, booste dit energiniveau og hjælpe dig med at tackle hverdagens udfordringer med overskud og vitalitet. Giv din krop det boost den fortjener, og oplev en ny dimension af velvære med dette kraftfulde supplement fra New Nordic.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “New Nordic Magic Magnesium Citrat 60 tabl.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.