New Nordic Magnesium Malate, 270 kap/227, 60g

300 kr.

Få mere energi og bedre muskelfunktion med New Nordic Magnesium Malate. Naturligt, let optageligt og uden unødvendige tilsætningsstoffer.

Køb her

Varenummer (SKU): 8122700195303620 Kategori:

New Nordic Magnesium Malate er den ultimative løsning til at booste din krops sundhed og velvære. Disse 270 kapsler fyldt med 227,60g ren kvalitet bringer en ny dimension til din daglige kosttilskuds rutine. Magnesium er afgørende for en sund krop, og med dette tilskud kan du sikre, at din krop får den nødvendige mængde for at fungere optimalt.

Den unikke sammensætning af magnesium malat og beroligende urter i disse kapsler gør det muligt for dig at opnå en normal muskelfunktion, understøtte nervesystemets normale funktion og mindske træthed og udmattelse. Du vil opleve en forbedret energi og vitalitet i din hverdag, da disse kapsler arbejder i harmoni med din krop.

New Nordic har skabt dette kosttilskud med fokus på højeste kvalitet og effektivitet. Hver kapsel er omhyggeligt formuleret for at sikre optimal optagelse og udnyttelse af magnesiumet i din krop. Du kan have tillid til, at denne formel er baseret på den nyeste forskning og ekspertise på området.

Tilføj disse kapsler til din daglige rutine, og mærk en positiv forskel i din energi, velvære og generelle helbred. Lad New Nordic Magnesium Malate hjælpe dig med at opnå dit fulde potentiale og styrke din kropindefra og ud. Gør noget godt for dig selv i dag, invester i din sundhed med dette fantastiske kosttilskud fra New Nordic.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “New Nordic Magnesium Malate, 270 kap/227, 60g”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.